fredag 9 oktober 2009

Fredag=skogssök!!

Så har de sista entusiasterna samlats och tränat! Stugstängning, jobb,snuva o sånt satte stopp för resten men det är bara att ta nya tag!
3 glada hundägare, 3 taggade hundar och 2 superduktiga barn, ställde upp i höstsolen Tack Ellen o Joel för att ni var så duktiga och figgade nerkrupna i hålor, bankade på träd och gick i eländig terräng!
Det ska börjas i tid...
Easy och Mira drar fram i skogen med en hastighet som , ja en orkan ligger risigt till! Lilla Mira, tervuerense, hoppar som en sån där sprinbock som man ser på tv och Easy kan dö för sin favvokong! Duktiga o arbetsvilliga är de i alla fall! Ska bli intressant att se vad de ska ha för markering. Det beslutet lämnar vi över till en inbjuden duktig instruktör att avgöra. Lördag 24 okt får vi celebert besök! Ska bli kul!
Arwen då? Jo hon är rätt så hel på tassarna, klarar av skogsterräng men reagerar lite på grus fortfarande. Det är en av framtassarna som har sår kvar.
Men inget som märks i söket. Hon har verkligen sprungit idag, tagit sin rulle och fort som bara den till mej.
Provade även att sätta figgar i slutet av rutan men skicka henne från början och hon söker ut ordentligt, inga raka snygga skick direkt men hon verkade bli taggad av att inte hitta nån figge så hon drog ut ordenligt i rutan. På 2 skick hade hon hittat första figgen och sen blev den nedre figgen avslutning.
Jättenöjd med henne idag, använde både pipleksak och kalvsylta(?) som belöning!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar