söndag 15 mars 2009

Träning i dagarna två!!

Anna-Karin tog bilder på oss och det var kul att se , även på bild, vilken fart hon har min lilla tjej!
Här är riktning och "Sök!"


Figge med rulle.


Full syra tillbaka!



Nu har jag bråttom tillbaka!


Matte, fram med godis, skynda dej!


Påvis, då är det bråttom, på vägen ut sprang hon runt hindret men nu har man inte tid med såna extravaganser!

Där är han med fickorna fulla med korv!!


Vackra Kiara med sitt nya tjänstetecken med prinsesskrona på!! Hon är så duktig!!

Liam på språng! Han fick också träna på en figge som gick omkring och pratade för sig själv! Dementa tant Agda som gått vilse, han skuttade runt henne ett tag innan han skallmarkerade, konstigt folk i skogen, men till slut så fattade han galoppen. Inte lätt...


Lördag och söndag träning. Markeringar och åter markeringar. Nu satsar vi på mängdträning när det gäller att hämta och lämna av den där jäkla slangen. Hon tycker fortfarande att hon har ju hittat figgen, så hit med belöning för bövelen!!!Men idag så tog hon faktiskt rullen, utan att stöka med figgen, de sista två skicken och då slutade vi! Sen så släpper hon den lite innan hon är framme hos mej, ibland, inte alltid, så det måste vi träna på extra. Inget slarv här inte. Däremot är påviset kanon, hon har full fart tillbaks till figgen, där var ju belöningen, äntligen!
Hon är så pigg och alert när vi tränar, snabb ut på sök, intensiv i söket, glad i figuranter och framförallt verkar hon så lycklig. Och då blir matte det också!

Idag hade vi också orienteringskurs, vi ska ju veta var vi är också om vi är ute på skarpt uppdrag, och tränade på karta och kompass. Latheten tog överhand så vi stannade vid fel vägkorsning, även om det inte stämde med kartan. Människohjärnan är lat...


Jag ska ha en GPS och friluftskarta innan vi är färdiga, om det är något jag är bra på så är det att gå vilse!! Och i mörker dessutom, nä det blir GPS!!!

2 kommentarer:

  1. Vad kul ni verkar att ha, nästan så att man får lust att försöka. Ni är duktiga, kämpa på vidare.
    //Camilla

    SvaraRadera
  2. Ja, Camilla, det ÄR roligt! Om du får chansen att testa räddning, så ta den ! Här får man inte vara med om man inte samarbetar och man måste hjälpa varandra att lyckas!Skitsnack och divafasoner-ut i mörkret direkt. Det blir en speciell sammanhållning i gruppen som jag gillar!
    /Annika o Arwen

    SvaraRadera