söndag 1 mars 2009

Mörkerträning

Så var då Patrik och Morra äntligen med så vi fick en bild på det 6:e ekipaget på kursen!
Tova hittar figge, gott med baconost!

Lace är inne i ett mörkt rum, det är blixten som lyser upp lite!


Räddningshund på tillväxt, lilla Hydra!



Jaja, den bilden talar för sig själv...
Idag var vi uppdelade på 2 grupper så det blev inte så mycket bilder, man hinner inte heller, antingen kör man sin egen hund eller så figgar man. En snabb fika, men då är hundarna i bilarna och vilar.
Vår grupp startade ute med perfekt vind, alltså blev det vindmarkeringar och det gick jättebra för alla. Sen så körde vi markeringar med Arwen, många, och det gick så otroligt bra!
Hon springer ut till figgen, hämtar rullen och lägger i min hand sen så är hon snabb på att gå ut på påviset! Inga tokrusningar men koncentrerat och målmedvetet! Å vad hon är duktig!
Det ska visst bli bakslag när tränar in rullen, men just nu vill jag bara njuta av att det går så bra!
Sen bar det av ner i underjorden, i ett bergrum med en massa olika gångar, trappor och bråte.
Arwen tvekade lite när hon först skulle klättra upp på en sandhög och sedan ner på andra sidan som var ordentligt brant och totalt mörkt. Lite självbevarelsedrift är bra i mörker men hon tvekade inte vid nästa figge längre in i sanden. Sedan var det en trappa i mörker och smala bergrum där figgen låg längst in och det fixade hon. Nu provade vi också markeringar med gömd figge och hon kommer springande till mej, lite frustrerad blir hon fortfarande när figgen inte ger henne nåt gott utan hon måste hämta mej först. Klättrar lite på figgen och piper! Det ska visst gå över med träning...jag litar på expertisen och hjuter av stunden!!




1 kommentar:

  1. Fint att det går så bra för er, vi hörs och ses.
    //Camilla

    SvaraRadera