onsdag 21 januari 2009

Rädda påsken är räddad!


Ledig dag idag och den har gått åt till att leta boende till "Rädda påsken"-lägret. Vi får vara med om vi hittar eget boende, eftersom det är fullt på campingen.
Vi har ringt till husvagnar att hyra, kollat med kompisar som har husvagn. Djurtillåtet önskvärt, förstås. Husbilar, tom ett hotell! Sedan ringde jag till ordförande i Nynäshamn BHK och frågade om de kunde tänka sig att hyra ut klubbstugan. I em ringde den trevliga damen och sa att det var ok!
Tack, snälla Nynäshamns BHK! Ni har räddat påsken!
Känns konstigt att inte jag ska vara i stugan i påsk men det här året ska ju räddningsträningen prioriteras. Åker upp i mars en vecka istället och njuter av vårsolen på fjället.
Vi har också tagit vår vanliga runda på lediga dagar, till lådbilen och tillbaka. Idag var lådbilen borta, den har stått där i skogen hur länge som helst men nu var den borta. Vi letade runt i skogen men ingen lådbil. Det gäller ju att ha ett mål, så nu får vi väl hitta nåt nytt men lådbilen var lite charmig där den stod övergiven mitt i mörka skogen. Första gången Arwen såg den var hon mycket skeptisk, inte likt några andra träd eller stenar i hennes skog...
På bilden leker Arwen med sin flaska. Hon är "addicted" till den där flaskan. Man fyller på nerifrån med lite hundgodis och sedan måste hunden peta in snöret får att det ska ramla ut nåt. Hon håller på tills det tar slut och varje kväll plockar hon fram den och slänger i mitt knä;"Fyll på matte". Jag köpte den hos "Hundsystrarna" en butik på nätet med lite annorlunda och roliga prylar. Bakat bullar också, så nu ska det bli kall mjölk o nygräddad bulle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar