tisdag 29 december 2009

Vinterträning

Jag som sett fram emot denna em och lite mer riktig träning men men. Kyla och snuva satte p för det mesta men några skick fick vi till! Vi som skulle gotta oss åt McDonalds och träna. Vädret är perfekt, klarblå himmel och lite vind. Massor av snö och -14°!! Då börjar jag blöda näsblod, massor och blev till slut tvungen att fixa hjälp. Under tiden hämtades dock McDonalds mat till mej...Tack för det.
Vi hann några skick, Arwen var snabb på öppna figgar, några uppvärmningsfiggar men strulade på den första dolda. Gnäller och har sej, kommer till mej och tycker att hon hittat men tar inte rullen. Till slut gör hon det och blir så lycklig att få gosa, leka och få godis av figgen.
Sen la vi en högt, absolut omöjlig att komma upp till och det var svårt. Hon klättrar och inser till slut att högre tar hon sej inte och då är skallet där i frustration. Till slut tar hon rullen och då kommer inte figgen ner. Hon hade fastnat! Hehe, såg lite kul ut så där på håll. Men sen fick Arwen en till dold och då gick det fortare, nästan direkt. Skönt det, mer hann vi inte-. Ronja fick en dold och en hög och de ska ju snart ha slutprov och det gick jättebra!!
Det blir inte alltid som man tänkt sej men vi fick iaf använda nya rullen några gånger och Arwen älskar snö och kyla!
Nu vill jag träna igen...!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar