söndag 31 maj 2009

Mors dag!!

Felicia har fixat hundvattenskålen. Nu är den tom och kan användas till trumma!!

Kiara blev så lycklig när vi kom, så hon hoppade in i bilen och hälsade på Arwen! Hon ler ju!

Vi är ju löfte om nåt roligt!


Ibland måste man ställa sig frågan vad man avstår för att fixa räddningsträningen! Vad är viktigt egentligen...

Jag sa att nån Morsdag kan vi inte fira för jag ska träna hund hela dagen men efter att ha funderat ett tag så blev det en kompromiss, träning till 14 och sedan middag med barnen.

Idag var det Morgans grop igen, vi behöver träna i ruin hur mycket som helst, men då får vi åka till Örebro. Är det nån som vet om det finns någon byggavfallsdumpning i Kristinehamn?
Idag gick träningen riktigt bra, snacka om ups and downs!! Hon kliver omkring i ruinmassorna och tar även initiativ att hitta vägar, tjuter ibland av frustration men det är betydligt mindre. Men vägen till att vara oberörd och skutta fram obehindrat, dit är det långt. Men hon tycks ju välja att ta en bit i taget! Hon fick även ett par figgar i utkanten av området och när det blir för tufft, att leta väg och klättra och hålla rullen då släpper hon rullen. Sen går hon gärna tillbaka på påviset. Belöningen vill hon ha. Hon tappade rullen ett par gånger men vände själv och hämtade den, så ignoreravarianten har fungerat på henne. Hon är tydlig i vindmarkeringar, det syns när hon har figge i näsan, öronen bakåt, ler och så går svansen. Kan verka lite gulligt men det är ju samtidigt hennes svaghet, att redan där visar hon sin underkastelse för figgen och säger"nu har jag hittat dej men jag är jättesnäll och försiktig".
Men jag är nöjd med henne idag, hämtar rullen och anstränger sig för att få tag i den, lämnar av hos mej och visar gärna var figgen är gömd. Detta trots årets varmaste dag !!


Vi badade hundar på vägen hem och Arwen fräste mest åt Kiara när hon kom i närheten av hennes pinne! Ordentligt blöta blev de i alla fall!!

Det var skönt att komma hem och ha sina barn omkring sej en stund, grilla lite och busa med Felicia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar