lördag 25 juli 2009

Sandö dag 1

En omtumlande dag, trodde jag fått höra nog av fel jag gjort tidigare. Men så bra var det inte. Arwen leker inte med figuranter, var problemet. Vi har tränat som 17 på det och idag går hon glatt igång på lek. Men..det finns ett sätt att träna det på, så att leken blir riktad mot figgen och går att utnyttja i figurantarbetet. Ett så enkelt sätt! Då säckade jag ihop totalt. Tänk om vi fått rätt träning från början vad gäller markering, belöning, figurantintresse, vad bra det hade känts. Orkar snart inte med att få veta hur vi skulle gjort istället...Inte bara"hon har inte nog figurantintresse".Punkt.Utan istället konstruktiv kritik. "det här fattas men träna så här och här istället. Jag har ända till idag inte förstått att man kan jobba upp figurantintresset med rätt träning. Utan förstått det som att antingen finns det eller så finns det inte. Bara att beklaga om det inte är 100%. Hur fel som helst...
Arwen har dock inte säckat ihop, utan sökt reda på sina figuranter, minst lika bra som alla andra, skött sina markeringar, klarat miljöpromenaden super, tvärbranta gallertrappor, tak med djup korrugering osv, mörker och lyft ingick. Hon är väldigt laddad inför sina uppdrag och drar iväg med mej in i husen så det är bara att hänga med i snöret. När söket är klart , enligt oss, fortsätter hon ändå i några fler rum, verkar inte bry sej om att det blir tomsök. I nästa våning finns det nog nån!! Blir inte trött så fort, även när det är svårt med mörker och figuranter som sitte nere i ett, för Arwen en avgrund, så fortsätter hon ändå. Blir imponerad av hennes uthållighet..
Det vi behöver träna på enligt folket här, är att hon ska börja ta sin fasta rulle. Söket, figurantarbete och markeringar är inget problem. Inte heller den miljö vi gått i idag.

1 kommentar:

  1. Heja Annika!!
    Ge inte upp!!
    Ta till dig alla råd du får, rensa sen ut de som inte passar dig och Arwen och spara på "guldkornen".
    Jag håller på er!

    SvaraRadera